Najnovšie recenzie zo sekcie Kancelárske stoličky
Spĺňa kritéria popísané v ponuke
- pohodlné sedenie počas celého dňa
- vyššia cena
Tovar sluzi svojmu ucelu
- Super
- Kvalita výrobku
- Ekokoža na sedadle zrejme na sedadle dlho nevydrží
- Stolicka pre vysokych, dlho som vyberal, tato mi vyhovuje. Kvalita je na vysokej urovni.
- Zodpovedá potrebám …
- Zatiaľ žiadna …
- výhodná cena
- pohodlné sedenie
- horšia kvalita chrómu na podstave
- každé operadlo je v rohu viac alebo menej znečistené od lepidla
- otrasná kvalita krycieho plastu na podstave, našťastie nie je príliš vidieť
Ide o lacnú stoličku a tomu aj zodpovedá celková kvalita. Chróm na podstave je nekvalitný (poškriabaný, fľakatý), lepším riešením by bola čierna farba namiesto takýchto pokusov o chrómový "luxus". Na 2 stoličkách bol od výroby v rohu ohnutý plech držiaku sedáka, v továrni musia mať asi veselo. Otvory na upevnenie sedáka a opierok nie sú extra presné, ale dá sa to nejako dopasovať.
Za danú cenu ide ale o dobrú stoličku, na ktorej sa príjemne sedí.
- Výborný pomer cena/kvalita
- Na úrovni je aj esteticky
- Nie je príliš veľká, nezavadzia v menšej izbe, ale aj tak sa na nej sedí viac než dobre. (mám 186 cm)
- Operadlo je nastavené príliš dopredu, na prácu super, ale na oddych trochu nepohodlné
- Manuál na skladanie je úplne katastrofálny :D Ale dá sa s tým popasovať. Hlavne podložky matíc použite pri operadle.
- dobra kvalita za slušnú cenu
Jednoduchá montáž. Stolička pôsobí menšie, skôr pre deti a juniorov. Ale som spokojná.
Veľmi pohodlná, komfortná stolička,ľahká. Uvidím ako sa bude dať čistiť,
- pekný moderný dizajn
Všetko bolo ôk.
Kreslo,ako normálne kreslá čo mám doma,len to že je to moja oblúbená značka motorky HONDA.
vyborne
pomer kvalita k cene na jednotku
stolicka ok, lne neposkladatelna
ako mam hodnotit, ked nam chybal srob, napisali sme reklamaciu no nikto nam ju nedodal, tak sme simuseli kupit sami, aby sme stolicku vedeli poskladat
- Ergonomický tvar
- Vhodná na celodenné pracovné sedenie
- Nastaviteľná výška chrbtovej opierky
- Nastaviteľná výška bedrovej opierky
- Nastaviteľný sklon a zvlášť výška podhlavníka
- Nastaviteľná hĺbka sedáku
- Nastaviteľná tuhosť kolísania opierky chrbta
- Vysoká cena
Dobre sa na nej sedí celý pracovný deň. Nebolí z nej chrbát ani krk. Mám 182cm 85kg. Zvolil som si konfiguráciu s možnosťami nastavenia. Vhodné na home office, ale trochu drahé.
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »