Najnovšie recenzie zo sekcie Kancelárske stoličky
- chcela som mensiu stolicku,je pohodlna,funkcna,lahka montaz
Nie celkom kvalitné spracovanie- kreslo po montáží je naklonené do boku.
- Vela moznosti nastavenia
- dobre materialy
- Neaktualny navod (ukazuje podlozky aj tam kde nemaju byt)
Zatial vyzera ako dobre kreslo za dobre peniaze. Vela moznosti nastavenia (aj operadla a hlavova opierka).
Prijemne sedenie
- Dobrá cena
- Kvalitný materiál
- Pohodlné sedenie
- Zatiaľ žiadna nevýhoda
- super pokial mate vyssi / vyskovo nastavitelny stol
- kruh na nohy zvysuje komfort
- diery na uchytenie operadiel su navrtane velmi nepresne, zle sa to montuje
vyhovuje, funguje ako klasická stolička, navyše je pohodlná
Tovar prišiel v poškodenom stave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Všetko sedí ako je uvedené katalogu
- Balenie nebolo kompletné - chýbala 1 šrúbka
- Vyzerá slabo a labilne
- Poohýbané plechy
- Na jednej lakťovej opierke je ostrý kus kovu - ideálny na roztrhnutie nohavíc.
Za tú cenu som čakal oveľa viac. Kvalita spracovania porovnateľná s najlacnejšími kreslami, ktoré som mal.
Stolička má slabé kolieska. Ak sadne na ňu len 60kg človek už sa netočia v respektíve sa nedá na nej posúvať po dlážke.
Za druhé nohy stoličky mali na nereze preliačeniny.
- pôsobí kvalitne
- kolieska sa hladko kĺžu
- pohodlná opierka a opierka na hlavu
- nastaviteľný odpor hojdania
- opora na kríže je trochu tvrdá a nízko, neodporúčam ľudom vyšším ako 180 cm
- sedák je stredne tvrdý až tvrdý, asi je to zdravé na dlhšie sedenie, ale nie je najpohodlnejší aký som mala
Kvalita
Dobre sa reguluje výška, pohodlné sedenie, materiál vyzerá dobre , konštrukcia pevné a dúfam, že vydrží dlhodobo.
Pohodlné kreslo na dlhé sedenie.Nakoniec som zvolil miesto hráčskeho kresla pre dcéru a neĺutujem.Zatiaĺ maximálna spokojnosť
- Eco koža nenáročne zmontovanie skladanie kresla hojdací mechanizmus dobre sedenie
Tlmic v kresle pre nastavenie výšky pri hojdani povoluje klesá dole nedrží nastavenú výšku treba častejšie nastaviť pákou výšku posedu ..nie je do 150 kg váhy ako udáva web shop kolieska na podvozku na koberci neroluju zlá pohyblivosť kresla pri stole
1) nedostatočný rozsah zadného náklonu operadla
2) druhotriedna finalizácia plastových komponentov opierky hlavy
Kring Ergo Flexy
Pridané: 17. decembra 2022
(naposledy upravené 17. decembra 2022)
Zakúpený v Extreme Digital zRt
- Nepohodlne
- Nekvalitne
Objednali sme 20 ks stoliciek do kancelarie, niektore uz prisli poskodene, so zlomenymi packami na ovladanie a vela tychto pacok sa zlomilo hned pri prvom pouziti.
Dnes to idem reklamovat, takze som zvedava ako sa spolocnost zachova.
- pomer cena/úžitková hodnota
Lacné, funkčné
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »