Najnovšie recenzie zo sekcie Kancelárske stoličky
- pohodlné
- rýchle a jednoduché zloženie
- stručný a jednoduchý návod
- kreslo dokáže zložiť aj menej šikovný a zručný človek
Kreslo je veľmi pohodlné. Jeho zloženie bolo naozaj jednoduché, dokázala som to aj ja sama, ako žena... Návod je jasný, stručný, ale výstižný...
stolička je pekná, dcéra je spokojná :)
- Kvalitné spracovanie
- Dobre sa v ňom sedí
- Lakťové opierky sú mäkké a pohodlné
- Rýchla montáž
- Pekný dizajn
- Zatiaľ som žiadne nenašiel
Kreslo som sa rozhodol zakúpiť na základe recenzií a neľutujem. Kreslo je kvalitne spracované, dobre sa v ňom sedí a montáž bola veľmi jednoduchá a rýchla. Časom sa uvidí, či sa prejavia nejaké nedostatky.
som spokojný
Nepasujú mi diery pri skladaní kresla.
Perfektne sa používa na cieľ, na ktorý bol vybraný a kúpený. Cenove tiež nám vyhovovalo.
- Jednoduchá montáž
- je to naozaj funkčná a navyše veľmi pekná stolička ktorá aj esteticky dopĺňa interiér
tvar stoličky je prispôsobený európskemu používateľovi, takže je veľmi pohodlná
- Za túto cenu super stolička. Príjemne sa na nej sedí, je stabilná. Kúpili sme aj mužovi aj mne a sme obaja spokojní.
pekná, funkčná stolička, zatiaľ ju máme krátko, ale vyzerá, že je všetko v poriadku, spĺňa svoj účel
- stolička je ešte krajšia,ako na obrázku,pohodlná za dobrú cenu,milé prekvapenie
- Pevná konštrukcia
- Masívna
- Možnosť kúpiť náhradné diely
Áno odporučila
- Pekná farba ako na obrázku
- Dobrá cena
- Plytké operadlo aj sedadlo
- Nohy chystali hrdzu už pri doručení
- Stredová tyč sa priskrutkuje na sedadlo,ale do nôh sa len nasunie a nepripevnuje sa
- dobrá cena
- pevná, ľahká stolička
za mňa super, nechcela som stoličku s opierkami, takže pre mňa vyhovujúca. Ľahká, pevná, tvrdšia (možno len pre mňa nezvyk po starej stoličke, ale mne to vyhovuje).
- Dobre sa sedí, produkt je pekný, moderný
Výborný.
fajn stolicka pre deti, funguje ako ma, je pevna ... za danu cenu ok
- Pri sedení pomáha chrbtici
- sedák má príjemnú tvrdosť
- pekný dizajn
- niak nevŕzga
- aj v najnižšej pozícii nedotiahnem pätami na zem mám 183 cm
- opierka chrbta lieta hore dole minimálna aretácia
- absolútne sa vyvarujte sieťovanej varianty opierky chrbtice jej vnútorný rám tlači na chrbát
nemá hodnotu 360 eur
Zdraviu prospesny produkt a vkusny
Odporucam vyrobok.
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »