Najnovšie recenzie zo sekcie Kancelárske stoličky

Kondela MARLOV

Autronic KA-Y362

Autronic KA-Y362

Overený zákazník Hej Nábytok | Nábytok pre Váš domov online. Overený zákazník

Pridané: 18. júna 2023

(naposledy upravené 18. júna 2023)

Neodporúča produkt

Myslel som ze kreslo je pohodlnejsie.

Antares Scope

Antares Scope

Registrovaný používateľ Registrovaný používateľ

Pridané: 13. júna 2023

(naposledy upravené 13. júna 2023)

• Kvalita vyhotovenia, komfort
  • Neupresnená odporučená výška spotrebiteľa

Stolička je vyhotovená kvalitne: je pohodlná, miesta v kontakte s telom prepúšťajú vzduch - človek sa na tom nepotí. Stolička je cenovo dostupná, pomer cena:kvalita veľmi dobrý.

Montáž stoličky je jednoduchá - všetko potrebné, vrátane návodu, je súčasťou balenia.

Opierky rúk majú veľký rozsah pohybu čo umožní príjemné ergonomické nastavenie. To isté platí pre bedrovú opierku. Čo sa týka opierky hlavy, je položená nízko. Meriam 190cm a opierka hlavy mi pri najvyššom nastavení siaha po krk... Odporúčam kupovať ľudom s max. výškou 180cm. Treba dávať pozor na rozmery aby človek nedopadol ako ja, kedy sa ergonomické sedenie mení na ležerné iba tým, že opierka tlačí na miesta kde nemá.

Celkovo za danú cenu prekvapivo kvalitná stolička, pohodlná na sedenie a vhodná do kancelárie aj na bežné používane doma.

DREVONA TIMMY

DREVONA TIMMY

Overený zákazník drevona.sk katka

Pridané: 8. júna 2023

Zakúpený v drevona.sk

Odporúča produkt

spĺňa moje požiadavky,nízka výška sedu, užšie sedadlo,dobrá podpora bedrovej časti chrbtice. Nevýhoda sú nižšie podrúčky,škoda,že sa nedajú nastaviť.

Kondela TC3-7741

Kondela TC3-7741

Overený zákazník Kondela Luba

Pridané: 7. júna 2023

(naposledy upravené 7. júna 2023)

Neodporúča produkt
  • Stolicka prisla uplne zaprasena a chybala spijovacia tyc medzi kolieskami a sedadlom. Stolicka bola uplne nefunkcna, ale neposielala som ju spat, pouzili sme tyc zo starej stolicky.
Autronic KA-B1013

super

Halmar Dingo

Halmar Dingo

Pridané: 5. júna 2023

(naposledy upravené 5. júna 2023)

Odporúča produkt

Stoličky sú super do menšej izby. Fialová je presne ako na obrázku. Sivá má trochu tmavšiu opierku ako je vyobrazená malé môže byť

Kondela MORGEN

Kondela MORGEN

Overený zákazník Kondela richard

Pridané: 29. mája 2023

(naposledy upravené 27. júna 2023)

• design
  • hojdací mechanizmus
  • látka
  • kvalita mechanizmu - vŕzga

stolička mala jeden chybný diel, ale predajca mi do týžňa dodal nový, takže to je v poriadku.
mechanizmus stoličky je biedny - vŕzga pri pohybe, no dá sa to vyriešiť jednoducho - stoličku otočiť a streknúť olej do miesta, kde sa pri montáži zasúva vrch piestu do plechového mechanizmu (ja som použil WD40). inak OK

Mercury SPINE pdh

Mercury SPINE pdh

Pridané: 29. mája 2023

Odporúča produkt
  • pohodlna, nastavitelna, siroky sedak
AlzaErgo Conference 1

AlzaErgo Conference 1

Overený zákazník Alza.sk Kato

Pridané: 22. mája 2023

Zakúpený v Alza.sk

Odporúča produkt

Je to už moja druhá stolička do domácnosti a som veľmi spokojný!

B2B Partner Gal

Spinergo Business

Registrovaný používateľ Registrovaný používateľ

Pridané: 16. mája 2023

Odporúča produkt
  • cena - kupoval som pred rokom a pol, vtedy bola cena v porovnani s alternativami, najvyhodnejsia, aj ked nie velmi daleko za ostatnymi znackami.
  • variabilne nastavovanie podruciek, vyborna latka, pevne a kvalitne napnuta na konstrukcii, priedusna, a ani po kazdodennom sedeni sa nevytahala, ani kusok
  • v podstate co sa tyka sedacej casti stolicky, super, poradilo sa
  • robustna, az moc tazka
  • moznost zaaretovania dynamiky
  • ked prisla, neskutocne pachla lacnym cinskym plastom. musel som ju mat cez 2 tyzdne vonku v garazi na vypachnutie, a aj potom este bolo citit. skoda, ubralo to na prvotnom dojme vela. po case, necitit nic
  • operadlo sa vyskovo nastavuje len lahkym potiahnutim zan do hora. co je otrava, ked chcete stolicku nadvihnut alebo nejako premiestnit, musite ju dvihat za podrucky
  • najvacsie negativum je samotny mechanizmus dynamickeho sedenia. je to na principe guloveho capu, a po case sa akoby zasekava a odtrhava, vydava buchave pazvuky. stale sa na nej dobre dynamicky sedi, ale uz to nie je take ako nove, plynule a hladke bez trhania. mozno skusim namazat mechanizmus
  • cena. oproti klasickym kvalitnejsim kancelarskym stolickam ma len drobnu vec navyse (gulovy cap na dynamicke sedenie) a ani nahodou to nie je taky zazrak a kvalita aby to obhajilo o stovky euro vyssiu cenu.

po viac ako roku pouzivania si myslim ze moje hodnotenie nie je zaujate. Pouzivam ju denne na sedenie na pracu za pocitacom. cize 8-10 hodin pocas pracovnych dni za poslednych 1.5 rokov. kupil by som znova, dost pomohla, aj ked casom si clovek zvykne aj na to dynamicke sedenie a nauci sa byt zhrbeny, cize uz mi to nic nerobi. ale prve mesiace ma celkom dobre bolel chrbat a citil som iste spevnenie svalov, aj ma prestalo sekat v chrbte. Chcelo by to vylepsit kvalitu mechanizmu dynamickeho sedenia, odstranit pach po kupe a kedze uz vyvoj musel byt splateny, znizit cen na realnu hodnotu.

Autronic KA-G303

Zakúpený v BRUNKO.sk

• Estetická a pohodlná stolička
  • Pekná farba
  • Odnímateľné operadlo
  • Biele kolieska, dotyk so zemou, nezanecháva teda čierne ryhy na svetlej podlahe
  • Nedá sa nastaviť sklon operadla
Liftor Balance 10627

Liftor Balance 10627

Overený zákazník Liftor.sk Overený zákazník

Pridané: 28. apríla 2023

Zakúpený v Liftor.sk

Odporúča produkt

nestabilná poloha predchádza strnutiu chrbtice
Odskúšame. Sedadlo bicykla to nie. Uvidíme. V každom prípade, nie je to stolička na oddychové sedenie. Má pomôcť znížiť podiel sedenia pri sedavom zamestnaní a znížiť výskyt chorôb pohybového ústrojenstva
Videl som iné slovinské stoličky majúce namiesto valca pružinu. Sú však cenovo náročné. Možno tým, že pružina je zbytočne predimenzovaná.

Halmar Relax 2

Kondela Dex 4 New

Kondela Dex 4 New

Overený zákazník Hej Nábytok | Nábytok pre Váš domov online. Overený zákazník

Pridané: 27. apríla 2023

(naposledy upravené 27. apríla 2023)

Odporúča produkt

Výborná šikovná dostupná lacná vrele diiik

Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25